dinsdag 24 januari 2012

Update huisjes en Celtic bom.

Het is al weer de 24e dag van Januari , en ik heb 21 huisjes af. Ik naai aan twee kanten een sashing met cornerblok eraan, dan kan ik ze straks als er meer kleuren bij komen overal aanleggen. Het is echt een verslavend werkje. Ik naai ze trouwens gewoon met de naaimachine en geen paperpiecing.
Ook heb ik alle blokken van de Celtic Bom afgewerkt. Er was nog twijfel over of ik er een quilt van zou maken, maar het zijn toch allemaal afzonderlijke blokken geworden. Het quilthuisje of wisselhuisje is besteld bij Mascha (klik) en ik kreeg vandaag een mail dat het verzonden is. Dus morgen vol spanning wachten op de post en dan kijken hoe het allemaal bij elkaar staat.

It is the 24e Jan. and I have build  21 houses. I sew on 2 side's the sashing and a cornerblock, when I have more colors I can build them anywhere. Also I have the blocks from the Celtic Bom finisd.I ordered a quilthous by Mascha (klik) and that comes in the mail tomorrow.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie sashings en corners Tiny !

Antje zei

Mooie huisjes, en wat goed dat je bijna "bij" bent. Je blokken van de Celtic Bom zijn ook heel mooi.
Dat zal vast leuk staan in een quilthuisje, en je kunt ze zo ook afwisselen.
Groetjes, Antje

Antje zei

Mooie huisjes, en wat goed dat je bijna "bij" bent. Je blokken van de Celtic Bom zijn ook heel mooi.
Dat zal vast leuk staan in een quilthuisje, en je kunt ze zo ook afwisselen.
Groetjes, Antje

www.quiltingalice.blogspot.com zei

Hoi Tiny,
Leuk al die gekleurde huisjes!
Welke maat hou je aan voor je huisjes?

Groetjes,
Renee

Cookie zei

you did a wonderful job on your houses and the celtic bom.

how many more houses are you going to build? every Day one?

Tilly zei

Je huisjes zijn leuk geworden, handig om de sashing er zo aan te zetten, scheelt al wat werk als alles aanelkaar gezet wordt. Je celtic bom blokken zijn mooi geworden. wacht op een foto van een blok in het huisje van Marscha.
groetjes

Janny de Roo zei

Je huisjes zijn mooi, maar die Celtic BOM-blokken vind ik nog mooier.Alma is al met haar 28ste huis bezig zag ik gisteravond. (wel met de hand en PP).We hadden weer bijeenkomst hier thuis. Altijd gezellig, met een hapje en drankje erbij....
groetjes, Janny

Marianne zei

Je bent bijna bij dus met je huisjes. Ik plaats er 7 per week. En zo zorg ik dat ik ook bij blijf. Met de Celtic BOM-blokken erbij wordt het vast heel mooi. Succes hoor.

Teje zei

Hi Tiny! I love your house blocks!!! They are so wonderful and the sashing with cornerblock looks great! x Teje