vrijdag 6 januari 2012

3 blokken Celtic Bom

Zo ik wil 2012 goed beginnen, ik heb mezelf voorgenomen, om eerst eens alle UFO's af te maken. Natuurlijk ga ik wel met de huisjes quilt meedoen, die resultaten laat ik jullie zondag zien.
 Dit zijn drie blokken van de Celtic Bom, nu nog 4 te gaan, en ik weet nog steeds niet of ik er nu een quilt van ga maken, of alle blokken apart afwerkt en om ze dan b.v. in een quilthuisje te hangen.
Is er voor een quilthuisjes een vaste afmeting , of kan ik aan mijn DH een tekening geven , en zeggen maak dat is voor mij. In ieder geval gaan we er met frisse moed tegenaan.

My  intention is to get all UFO's finish in 2012. Of course I make the housequilt, I show Sunday the result of it. These are the 3 blocks of the Celtic Bom, still4 to go. I do not know if I make a quilt of it, or that I finishing the blocks separate , and hanging in a quilthouse.

7 opmerkingen:

Cookie zei

nice blocks Tini.

Good luck in finishing all your UFOs.
I been trying this for years. lol

Marie-José zei

Je gaat goed van start met 3 blokken. Is ook wel een leuk idee om ze in een huisje te hangen. Hoeveel blokken worden het?

Marianna zei

Ph wat leuk Tiny! Ik vind het moederblok van mei erg mooi geworden! Ga je ze alle 12 maken? Veel succes en als je hulp nodig hebt gil maar he!

Marianna zei

PS de andere ook hoor, hele aparte stofjes!

Tilly zei

Dat is een goed voornemen Tiny,succes met het afronden. Een quilthuisje is ook wel een leuk idee.
groetjes

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend blokken
Groetjes Joke

Antje zei

Je blokken zijn heel mooi. En ik ben benieuwd of het gaat lukken met je goede voornemens.
En ik ben natuurlijk ook nieuwsgierig naar je huisjes.
Groetjes, Antje