zaterdag 23 oktober 2010

Candle mat swap.

Dit is mijn Candle mat die ik gemaakt heb voor Virginia In de U.S.A. We hebben even gemaild over de kleur , en ze wilde het liefst iets kleurrijk. Ik hoop dat  ze dit kleurrijk genoeg vind.

This is my Candle mat from the Quiltingbloggers swap. I make it for Virginia in the U.S.A. Se like somthing colorfull , so I hope this is good.

Ook ben ik deze week op bezoek geweest bij Lappenleintje & Co. Zij opende haar winkeltje , het is een heel gezellig winkeltje geworden in een heel knus dorpje Zwarsluis.


Op de foto zie je Leintje, Rudy met Co op schoot en een impressie van de winkel. Marie-José was ook op bezoek, maar die heb ik niet op de foto gekregen.

Also I visit this week the opening from Lappenleintje & Co and it's become very nice shop in a beautiful village Zwartsluis. On the picture's you see Leintje, Rudy with Co and a impression from the shop. Marie-José was also ther but se is not om the picture.

 

4 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

O wat leuk, dat Leintje een winkeltje heeft, moet eens uitzoeken waar Zwartsluis is!!!want dat is ooit een bezoekje waard, even op de wens lijst zetten!!
Wat een leuk quiltje, het lijkt wel Zweeds, blauw en geel, nu als ze die niet leuk vind, stuurt ze het maar hier naar toe.
Groetjes Joke en een fijn weekeinden

cookie zei

what a cute candle mat. Im sure she will love it. (I would :-) ). Is this shop in your town??

lots of quilting hugs Kerstin

Antje zei

Leuk quiltje, Tiny. Ik vind de kleuren heel mooi.
Ik ben nog niet naar Lappeleintje & Co geweest, terwijl het vanaf hier helemaal niet ver is.
Onze dochter woont in Giethoorn, vlakbij Zwartsluis, dus ik moet er maar eens een dagje voor uittrekken.
Groetjes, Antje

Tilly zei

Wat een mooie kleurtjes Tiny, mooi gemaakt en zal vast in dank worden ontvangen.
fijne zondag