zondag 21 december 2014

Wens

 Onze dochter is in 2001 overleden, en sinds die tijd hebben wij geen Kerstboom meer gehad. De laatste jaren kwamen er wel steeds meer versieringen en lampjes bij, en dit jaar een echte Kerstboom.

In 2001 our daughter is decased and since that time we have not had a Christmas tree. In recent years there were more and more decorationa and lights. And now this year a real Christmas tree.

Ik heb een pauze wat het quilten betreft want ik heb een tennisarm, omdat ik dit al eerder heb gehad, ben ik maar direkt gestopt met alle handwerkjes. 

I have a break with quilting, I have a tennis elbow, and because I've had this before , I immediately stopped all handicrafts. Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen en een gezond goed en creatief 2015

I wish everyone a merry Cristmas and a good healthy and creative 2015 

9 opmerkingen:

marga zei

IK wens jou ook fijne kerstdagen toe met alle mensen die je lief zijn. Ik kan mij voorstellen dat het verdriet om het verlies van jou dochter altijd aanwezig blijft.
Ik hoop dat de lichtjes in de Kerstboom een beetje warmte brengen tijdens deze dagen.
Groeten
Marga

Marie-José H zei

Wat fijn voor je dat je nu toch weer een boom hebt opgezet. Ik wens jullie ook fijne feestdagen. En ik hoop voor je dat je tenniselleboog snel mag beteren wat dat is helemaal niks. En niet handwerken is ook al niks. Lieve groetjes uit een troosteloos, donker en triestig Limburg. Maar binnen is het lekker warm en branden de lampjes:)

Marijke zei

Wat goed dat je de boom hebt opgezet, mooi versierd heb je haar, geniet van het licht en moge mooie herinneringen je altijd omringen.
Fijne Feestdagen en een omarming van mij Marijke

Renee zei

Tini,
Voor jullie ook gezellige feestdagen en een goed 2015.
Beterschap met je tenniselleboog,
dat is verplicht niet handwerken.
Groetjes,
Renee

hobbyshop fugeltsje zei

Fijne feestdagen en een gezond en creatief 2015.
Beterschap met je tenniselleboog en dat al die lichtjes in de kerstboom jullie heel veel warmte en mooie herinneringen van jullie dochter mogen geven.
Gr. Miranda

carine zei

voor mij hetzelfde wel geen grote kerstboom maar voor de eerste keer na 20 jaar weer kerstmaaltijd gegeven moet zeggen had het heel moeilijk maar was blij deze stap te hebben gezet . Onze zoon stierf in 1994 hij was 22 jaar, ik weet wat het betekent een kind te verliezen, een moederhart sluit nooit , dus ook de pijn blijft hangen . Toch een mooi eind jaar gewenst vol geluk, vriendschap en vooral liefde . dikke hartverwarmde knuffel xxx

Johanna Faber zei

Hoop dat het beter gaat met je arm

Fijn uiteinden en een heel gelukkig gezond, liefdevol 2015, met heel veel creativiteit

Groetjes uit Zweden

Janny de Roo zei

Ik begrijp het volkomen, maar toch fijn dat je er weer eentje in huis hebt gehaald Tiny. Van harte sterkte en beterschap met je tennisarm. Wandelen kan geen kwaad....is ook ontspanning. Goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2015 !!

Anoniem zei

Leuke blogje! en gezellig om hier te lezen...