zondag 7 december 2014

Van alles wat

Wat gaat de tijd snel, het einde van 2014 is al weer in zicht. Ben druk met van alles en nog wat, allereerst maar eens laten zien hoe ver ik met de Love Entwined ben.
Dit zijn de hoeken
Zo wordt het totaal, en nu komt mijn dilemma, ga ik verder of vind ik het zo genoeg.

How times flies, 2014 is nearing its end. I'll let you see how far I am with the Love Entwined. 
And now for my a dilemma I continue or I quit. 

Natuurlijk zijn we op onze bee nog druk met de bol er moeten nog 4 blokken en dan kan hij helemaal in elkaar genaaid worden , de foto is een beetje rommelig maar dan kunnen jullie wel de vordering zien.

Of course we are working on the bee still with the sphere, the picture is a little messy but so can you see how far I am. 

Ook hadden we nog een heel zielig hondje, bij haar werden 4 kiezen en 2 hoektanden getrokken. Gelukkig is ze weer helemaal beter en ze kan nog steeds brokjes eten.

Also we had a very sad little dog , with her were 4 pick and 2 incisors drawn. Luckily  she already  is better and she still eats kibble

9 opmerkingen:

Marie-José H zei

Amai Tiny wat ziet je LE er schitterend uit. Als je alles zo bij elkaar ziet is het echt schitterend. Ik heb nog niet de moed gehad.....ben ook eigenlijk te druk met andere projecten. Maar ik ben voornemens heel oud te worden dus er komen nog veel dagen waarop ik kan quilten:) Wat zielig van jullie hondje. tsjonge dan mist ze ongeveer de helft van haar gebit en da nog brokken eten....!
Als honden eten voelen ze zich goed dus lekker lopen laten:)

Hermie zei

Ik vind hem supermooi, als je hem niet groter wilt maken zou ik er net zo'n donker randje omheen zetten als om het middenblok.

Marijke zei

O wat is je LE mooi echt een beauty!!! Zo groot wordt hij bij mij maximaal, want anders kan je hem bij mij alleen opgevouwen zien omdat hij te groot om te worden geshowd!
En je bol groeit goed!Bijna klaar!
Ach wat zielig hoopje maar heerlijk verwend met een kleedje.
Veel sterkte voor haar en jou!
Liefs van Marijke

hobbyshop fugeltsje zei

Wat wordt hij geweldig mooi je L.E.
En wat ben je al ver. Ja ik ben dan wel niet zover, hoewel ik nog twee randen moet knippen,plakken en dan nog alle vier moet festonneren. En dan hou ik op. Dus dan ben ik precies zover als jij nu bent.
In ieder geval veel plezier met je L.E en je andere prachtige projecten.
Gr. Miranda


Tilly zei

Wat is je LE mooi geworden, en de vierkantjes worden al echt een bol. Hoop dat het zielige hondje weer snel opknapt, altijd vervelend om je huisdier in de lappenmand te zien. groetjes Tilly

marga zei

Ik vind jou Love Entwined supermooi en zo mooi gemaakt. Of je het hierbij laat ligt helemaal aan wat en waar je hem hangt of voor gebruikt. Als hij groter wordt heeft hij meer ruimte nodig.
Het hondje ligt er zielig bij maar goed om te lezen dat hij zijn brokjes nog eten kan.
Groeten
Marga

Esther Aliu zei

What a beauty, you're doing such a great job. Love those colours, it just sings!

Paula zei

Wow Tiny you have really done a great job on your Love Entwined top, beautiful colors.
The sphere is looking very nice, it is going to be a beauty. It looks like lots of fun making it.
Hope your sad little dog is getting better.
Best wishes.

Klaske zei

Wat word je LE mooi! Ik ben in het middenstuk blijven hangen. De bol is pittig hé?! Maar als ie af is dan heb je ook wat ;-)
Mijn zoon is er nog steeds ontzettend blij mee..