vrijdag 31 augustus 2012

Update blessure

Even een update van mijn blessure, het wil nog niet zo als ik wil, handwerken gaat helemaal nog niet , ik probeer een beetje te borduren maar dat kan ik tot nu toe ook maar een kwartiertje, en dan moet ik stoppen.
Gelukkig was het weer me goed gezind en hielden de buurvrouwen (zie bovenste foto) me gezelschap, en ook mijn hondjes vinden het niet zo erg ,
gezellig toch dat vrouwtje er steeds bij zit.
al moet ik af en toe vechten om ook een plekje te krijgen. Met het mooie weer wordt er natuurlijk wel lekker buiten gekookt, iets wat DH voor mij deed.
Nog even een foto van mijn geblesseerde arm. Hoe hij er nu uit ziet laat ik maar niet zien want hij is nu blauw van mijn schouder tot aan mijn hand. 


My injury is stil not good. Needleworks dont go. The weather is beautuful so we can sit outside and cooking.

8 opmerkingen:

Annelies zei

Mijn man heeft begin juli zijn schouder gebroken en nu nog blauwe plekken.
Langzaam zakt het van de schouder naar de hand.
Heel veel sterkte !!

Rian, zei

Allemensen, Tiny, dat is stevig aangekomen. Je hebt een beste smak gemaakt meid... Ik zou toch maar gaan oefenen op die 'rust' als dat de enige remedie is voor herstel.
Sterkte er mee hoor. Toch een troost dat de hondjes het wel waarderen :)

Antje zei

Jeetje, dat ziet er niet fijn uit.
Kan me voorstellen dat je daar flink pijn aan hebt.
Laat je lekker verzorgen door je man en troosten door de hondjes.
Beterschap, groetjes, Antje

Marie-José zei

Oh die herken ik. Nou ja van mijn voet dan. Heftig hoor. Wel fijn dat je gezelschap hebt maar dan nog, hoe kom je de dag door? Je boekenkast nog eens aanvullen;-)

Tilly zei

Het is wel flink aangekomen Tiny, en ja die plekken zakken helemaal door naar beneden (eigen ervaring) hoop dat je snel weer opknapt, lief dat de hondjes je gezelschap houden, sterkte. groetjes

Cookie zei

Hi Tiny,

seeing that picture of your arm I hurt allover. I hope you will heal real quick. But I can see you get spoiled by your husband so you might want to take your time.

lots of hugs
Kerstin

marijke's crea zei

Echt bont en blauw meis, wat een pijn zal je hebben.... wens je veel sterkte!
groetjes Marijke

Jannie (Zuid-Duitsland) zei

Zo krijgt Nederland dus meer "blauw op straat"......
Maar zonder gekheid, het is natuurlijk echt balen!! Nu maar hopen dat het weer in orde komt, zodat je weer kunt naaien en quilten.

Een spoedig herstel toegewenst.