maandag 2 juli 2012

Van alles en nog wat

Even een update van wat ik na de vakantie heb uitgespookt. Dit is mijn nieuwste project, een quilt voor Sanne , het medaillon heb ik zelf getekend naar een foto van haar behang. Hij is nog niet helemaal compleet. Ik appliceer het met vlisofix en festoneer het met de hand. Het vervolg zien jullie wel voorbij komen.
Verder heb ik de blokken van de Simpley 2 M gemaakt het waren de blokken van twee maanden
Er moeten in de quilt div. hartjes en klosjes verwerkt worden en die heb ik nu in een keer allemaal gemaakt.

Ook het blok van de maand van Marin zijn gemaakt, op het blok met de blokjes moeten nog knoopjes genaaid worden, maar die moet ik nog bestellen.

Dat waren mijn werkjes en we gaan met dit mooie weer heerlijk buiten zitten festoneren.
Tot de volgende keer.

So even an update of what I did after the holliday. My latest project is a quilt for Sanne which I sign after a picture of her wallpaper. I appliceu whit vlisofix and festoon by hand. I also have the blocks of the bom from Simpley 2 M finesd. And the block of the month of Marin are also made. Now her in the Netherlands it is finally nice weather I sit outside and festoon.
7 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Wat leuk dat medaillon , en wat schitterende je blokken wou wat een kleuren.
Die anderen zijn ook enig
Fijne dag groetjes Joke

Tilly zei

Wat een leuke projekten Tiny, je bent druk geweest. veel plezier in de zon!
groetjes

Rian, zei

Mooi werk allemaal! Heerlijk kleurrijk.

Gerda zei

Dat ziet er goed uit! Appliqueren ben ik niet zo goed in, dat probeer ik zo veel mogelijk de vermijden, maar ik vind het altijd wel mooi wat anderen maken!

Marie-José zei

Zo, eindelijk ben ik weer terug in blogland. En behalve een post op mijn blog horen daar ook weer de bezoekjes aan andere bloggers bij. Toch wel weer leuk om alles te lezen...en natuurlijk al die mooie plaatjes van alle quilts. Prachtig. Ik vind de BOM van Marit ook wel schattig hoor. Ben heel benieuwd hoe het er zo meteen komt uit te zien.

Annabelle zei

I love all your new stuff and the blue fabric is so good.

marijke's crea zei

Wat ben je met veel moois bezig, leuk het appliqueerwerk!
groetjes Marijke