zondag 10 juni 2012

Vakantie.

Wij zijn op vakantie geweest naar Zweden, (Joke we zijn niet bij jou in de buurt geweest anders was ik komen koffiedrinken) en we hebben genoten. Al vele jaren gaan we naar Scandinavie, maar de laatste 3 jaar zijn we niet geweest, het was gewoon een beetje thuis komen. Het is helemaal mijn land.
Dit is de waterval Hällingsáfallet in de buurt van Gaddedde.We wilden ook de wildernisroute rijden, maar die was nog niet open, dus een reden om volgend jaar weer te gaan :):)
Het weer was prachtig , volgens mij beter dan het hier was. We maken vaak gebruik van het allemansrecht, dat houd in dat je vrij mag kamperen , en dan kun je op zulke plekken overnachten.
Ook wilden we nog bij Berit aan , zij woont in het grensgebied in Noorwegen ,maar helaas moest zij de hele dag werken en zijn wij verder gegaan. Ook Ati stond in de planning maar bij haar zijn we totaal niet in de buurt geweest. Nog meer redenen om nog een keer te gaan.


We went on holiday to Sweden and we enjoyed. It was beautiful weather. We wanted to visit Berit and Ati, but thas not happened. Berit was working and we are not near to Ati.
So now we have a reason to go once.

10 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

De koffie stond elke dag klaar voor je (grinnik, grapje)maar zo te zien heb je het schitterend gehad maar wie weet!!! je bent en blijft altijd welkom, en je kan de auto bij ons op het terrein zetten,
Ja helaas is er niet veel open in begin Juni, alles gaat pas open na midzomer, en dan eind Augustus is alles weer dicht, we hebben maar een kort seizoen.
Geniet nog maar even na
Fijne maandag groetjes Joke

Tilly zei

Mooie foto's Tiny, lijkt me een prachtig land. fijn dat jullie genoten hebben. groetjes

Janny de Roo zei

Aan je gezicht te zien krijgen jullie onweer daar....hihi...., maar je hebt het dus wel naar je zin gehad zo te lezen. Jammer dat er in die periode inderdaad nog niet veel open is, zoals Joke schrijft....De natuur is altijd open he...? Prachtig land, wij zijn er ooit een stukje met een busreis doorgekomen...
groetjes, Janny

Cookie zei

what nice pictures.
may be one on these days.

Im happy you had a great time!

Annabelle zei

Lovely pics - looks like a great holiday.

Marie-José zei

Het ziet er schitterend uit. Ben je lekker uitgerust? Natuur doet wonderen. Heb je nog wat quilterigs gedaan?

marijke's crea zei

Wat een prachtige natuur!
En wat een geweldige watervallen en ziet er heel rustig uit, lijkt mij heerlijk om daar rust te vinden! En.... hoe is het weer daar?
Leuk dat je ons door je foto's laat meegenieten!
groetjes Marijke

TIRIL SOL zei

If you ever visit ATI, I hope you will take time to stop a little with me too. You have to drive trough my village before you reach ATI, it is ca. 5o km from me to ATI`s house:-)

Jenny zei

Hallo Tiny, ik las je reactie op mijn blog en dacht moet toch eens even bij haar gaan kijken want ik was hier nog nooit geweest. Leuk blog heb je, kom nog wel eens kijken, en mooie vakantie gehad zo te zien. Groetjes Jenny

Rian, zei

Wat is het toch een prachtig land, Tiny. Kan me voorstellen dat je daar graag een paar weken doorheentrekt. Vooral de laatste foto laat goed de "ruigte" zien.
Groetjes,
Rian