woensdag 2 februari 2011

Dagje uit


Vandaag een dagje uit met oud collega's/vriendinnen.De laatste tijd maken we er een dagje uit van als iemand jarig is geweest.    Alida   was jarig geweest , dus bij haar op de koffie met een lekkere zelfgemaakte appeltaart, natuurlijk even gekeken in haar poppenhuismuseum, waar ik altijd weer mijn ogen uit kijk hoe ze het allemaal voor elkaar krijgt. Ze renoveerd oude poppenhuizen en maakt vele dingen zelf.

Een herenhuis


Het trappenhuis
Een winkelstraatje

Een kleine impressie, kijk desnoods maar op haar site daar staan nog meer poppenhuizen.
Na een heerlijk kopje soep met een stokbroodje, gingen we met z'n allen naar Midwolda naar de Gallerie van Maya Wildevuur , maar daar aangekomen bleek ze dicht te zijn. Nog even rondgekeken maar aangezien het weer niet uitnode om een heerlijke wandeling te maken maar eens even overlegd wat dan te doen.
We besloten om dan  maar te aan winkelen in Winschoten, jammer genoeg zit daar geen quilwinkel,maar we hebben weer heerlijk bijgepraat en een hele gezellige dag gehad.

De Ennemaborg in Midwolda.

Today went out with my old colleaques/friends. We were at Alida who had her birthday and se has a doll museum, so I have a look. Afternoon we would go to the gallery from Maya Wildevuur, but that was unfortunarely closed, so we decided to go shopping in Winschoten.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo wil ik mijn verjaardag ook wel vieren !

Rian, zei

Dat klinkt als een supergezellige dag. Leuke manier om een verjaardag te vieren. En die poppenhuissite ga ik beslist gauw bekijken.
Groetjes,
Rian

tilly zei

Dat is een gezellige dag geweest, wat knap om zo'n poppenhuis in te richten.
groetjes Tilly

scarves zei

Wish all of the network of friends have a new start .

hope you have a great 2011. Thanks for the link, sweetie!
Titanium Necklaces