woensdag 30 juni 2010

Swap op Costa

Op het forum van Costa heeft Isabella een swap georganiseerd , waarbij we 3 zelfgemaakte kadootjes voor elkaar gingen maken .
Dit vrolijke quiltje , tasje en aardbeitjes, kreeg ik van Ria.Het quiltje komt in mijn hobbykamer te hangen en de aardbeitjes ga ik als speldenkussens gebruiken en het tasje kan lekker gebruikt worden om allerlei rommeltjes in te doen die anders overal rondslingeren.

On the forum of Costa ,Isabella has organized a swap, involving three small gifts for each other we were going to make. This gave me Ria, a cheerful quilt and bag  and 3 strawberries, that I'm going to use as a pincushion.

zaterdag 26 juni 2010

De blokken van Juni

Het is dan wel heel mooi weer, maar ik wil toch wel wat doen, dus de naaimachine op de picknick tafel in de tuin gezet, snijmat en toebehoren erbij , en zie daar het lukt ook nog allemaal.
The weather is beatiful, but I want the do what. So I put the sewingmachine on the picnic table in the garden, mat and accessories as well, and see.........my blocks are done.

zondag 20 juni 2010

Nieuwe layout en mijn hexagonnen


Dit zijn een paar van mijn hexagonnen die ik in de vakantie gemaakt heb. Er zijn er nu ongeveer 8 klaar maar ik ga er niet mee verder.
Van deze maak ik denk ik een klein quiltje , maar het is niet mijn ding om te doen.

Verder heb ik zoals jullie zien een nieuwe layout het had wat voeten in de aarde om het voor elkaar tekrijgen maar het is gelukt. Mijn vorige achtergrond was n.l. van Scrapping blog , en ik kon maar geen andere achtergrond krijgen, tot het vannacht in een keer helder werd , als je een achtergrond van scrapping blog plaats moet je dat via en gadget doen, dus die moet je ook eerst weghalen voor je er een nieuwe achtergrond op kunt zetten. Waar het al toe lijd als je niet kunt slapen. hahaha

vrijdag 18 juni 2010

Quilt festival Noord Groningen

Het onderstaande bericht is een beetje aangepast, want ik mocht n.l. niet de foto's publiceren van de quilts. In mijn naiefiteit dacht ik dat het een soort reclame voor de maaksters was als ik de quilts op mijn blog zette, maar dat blijkt niet zo te zijn, dus alle foto's zijn nu verwijderd.En ik zal nooit meer foto's van iemand anders haar quilt plaatsen zonder toestemming.

zondag 13 juni 2010

Quilt festival Noord Groningen



In Noord Groningen werd een Qilt festival gehouden in 10 historische kerken , daar ben ik zaterdag naar toe geweest en heb genoten van de quilts die daar tentoongesteld werden.


Dit is het kerkje van Oldenzijl



On saterday I have visit the Quiltfestival in Noord Groningen . The quilts were exhibited in historic churches. I put the names off the quilsters tho the picture, unfortunateley I forgot the names of the quilt.



vrijdag 11 juni 2010

Wie kent deze ganzen

Even iets heel anders dan quilten.
Deze ganzen hebben dit voorjaar een paar weken bij ons achter thuis doorgebracht , nu heb k al in diverse boeken gezocht en want ik wil graag weten hoe ze heten. Ze zijn aan de andere zijde helemaal licht bruin.
Ik heb de foto's al diverse malen vergroot. Ben benieuwd of er iemand is die het weet.

Blok van mei

Ik heb de gang er goed in , en dit is mijn SMB van mei. Ook heb ik nu alle blokken horizontaal aan elkaar gezet zoals ik het mooi vind.
en dan is dit het resultaat.

donderdag 10 juni 2010

De blokken van mei en juni

Het blok van mei

Zo de tuin is weer op orde , de was is weer schoon en gestreken, de camper weer startklaar, dus we kunnen weer lekker verder met onze hobby's. De blokken voor de Crazy bom moesten maar eerst klaar .
dit is het blok voor juni

zondag 6 juni 2010

Hallo allemaal

Hallo allemaal, Wij zijn weer terug van onze eerste vakantie naar Frankrijk , ja dat bestaat nog, en we hebben het helemaal naar onze zin gehad en ......wat het vernaamste is, we hebben Scandinavie niet gemist.
Iets wat ik me eigenlijk niet kon voorstellen want ik ben een hele grote fan van die landen.
De bedoeling was dat we een rondreis door Frankrijk gingen maken, maar zo ver zijn we niet gekomen
Deze foto is gemaakt bij de Grand Canyon du Verdon.

Er was onderweg zoveel te zien zodat we alleen de Alpen , de Provence, en de Middelandse zee hebben bezocht. Daardat we alleen over de binnenwegen rijden ben je natuurlijk ook veel langer onderweg .
Ik heb in de plaatsjes die we aandeden een paar quiltwinkels bezocht, maar eigenlijk heel weinig gekocht, alleen een paar tijdschriftyen waar wat leuke patroontjes in stonden.
Dit is de baai bij Nice.

Dat is het enigste wat mij tegen viel, ik wilde met alle geweld naar Monaco en de weg er naar toe was schitterend, maar Monaco zelf viel mij tegen. Komt ook omdat wij met de camper geen parkeer plek konden vinden , en het is er heel druk , dus daar waren wij gauw uitgekeken. Later hoorden we dat je bij het paleis wel de mogelijkheid had om daar met een camper te parkeren , maar toen was het al te laat en zaten wij op de Col de Turini zie  foto.

Onderweg ben ik nog begonnen om bloemen van hexagonnen te maken, en ik heb er ook wel wat klaar, maar ik geloof niet dat dat mijn ding is om te doen. Zal later een berichtje plaatsen met een foto, kunnen jullie ook eens oordelen.

We started this year for the first time on holiday to France. After years have been to Scandinavie, I must say that France is a very beatiful country, and we have not missed Scandinavie. I always cry, we go up north for the peace, but they are in France too. The only thing I was very much against was Monaco, very busy and little parking voor RV.
I have some flowers made with the hexagonnen where I will later make a note and a picture.
Go here now first se what's written.