vrijdag 18 juni 2010

Quilt festival Noord Groningen

Het onderstaande bericht is een beetje aangepast, want ik mocht n.l. niet de foto's publiceren van de quilts. In mijn naiefiteit dacht ik dat het een soort reclame voor de maaksters was als ik de quilts op mijn blog zette, maar dat blijkt niet zo te zijn, dus alle foto's zijn nu verwijderd.En ik zal nooit meer foto's van iemand anders haar quilt plaatsen zonder toestemming.

4 opmerkingen:

Klazien zei

Nou dat is wel sneu, dat je geen foto's mag plaatsen. Het lijkt me inderdaad wel een leuke reclame, ook al wil je niet verkopen, maar een beetje aandacht is toch leuk!
Nou ik hoop dat je ze wel hebt opgeslagen op je computer, kun je er toch nog van genieten!

Bietje zei

Mmmm, ik zou ook denken dat het gratis reclame is. Zeker als je er bij vermeldt waar de foto's vandaan komen. Maar ja, eigenlijk is het wel zo netjes om van te voren toestemming te vragen. Dus daar moet ik voortaan ook maar aan gaan denken.

Cisca zei

Jammer, het waren zulke mooie foto's! Maar er is wel wat voor te zeggen, natuurlijk, al zou ik er denk ik ook niet over nadenken. Maar we hebben gelukkig wel even mee kunnen genieten.
Fijn weekend, Cisca

Marie-José H zei

Heb ik eindelijk weer eens eventjes wat tijd om blogs na te lopen lees ik dit berichtje. Ha, ik heb dus geen foto's gezien. Jammer dat je geen foto's mag laten zien. Beetje vreemd is het wel. Ik bedoel je verdient er toch geen geld mee of zo? Nou ja, je hebt de quilts zelf gezien. Daar gaat het toch om.