zondag 6 juni 2010

Hallo allemaal

Hallo allemaal, Wij zijn weer terug van onze eerste vakantie naar Frankrijk , ja dat bestaat nog, en we hebben het helemaal naar onze zin gehad en ......wat het vernaamste is, we hebben Scandinavie niet gemist.
Iets wat ik me eigenlijk niet kon voorstellen want ik ben een hele grote fan van die landen.
De bedoeling was dat we een rondreis door Frankrijk gingen maken, maar zo ver zijn we niet gekomen
Deze foto is gemaakt bij de Grand Canyon du Verdon.

Er was onderweg zoveel te zien zodat we alleen de Alpen , de Provence, en de Middelandse zee hebben bezocht. Daardat we alleen over de binnenwegen rijden ben je natuurlijk ook veel langer onderweg .
Ik heb in de plaatsjes die we aandeden een paar quiltwinkels bezocht, maar eigenlijk heel weinig gekocht, alleen een paar tijdschriftyen waar wat leuke patroontjes in stonden.
Dit is de baai bij Nice.

Dat is het enigste wat mij tegen viel, ik wilde met alle geweld naar Monaco en de weg er naar toe was schitterend, maar Monaco zelf viel mij tegen. Komt ook omdat wij met de camper geen parkeer plek konden vinden , en het is er heel druk , dus daar waren wij gauw uitgekeken. Later hoorden we dat je bij het paleis wel de mogelijkheid had om daar met een camper te parkeren , maar toen was het al te laat en zaten wij op de Col de Turini zie  foto.

Onderweg ben ik nog begonnen om bloemen van hexagonnen te maken, en ik heb er ook wel wat klaar, maar ik geloof niet dat dat mijn ding is om te doen. Zal later een berichtje plaatsen met een foto, kunnen jullie ook eens oordelen.

We started this year for the first time on holiday to France. After years have been to Scandinavie, I must say that France is a very beatiful country, and we have not missed Scandinavie. I always cry, we go up north for the peace, but they are in France too. The only thing I was very much against was Monaco, very busy and little parking voor RV.
I have some flowers made with the hexagonnen where I will later make a note and a picture.
Go here now first se what's written.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh Tiny, kun je mij de adressen van de quiltwinkeltjes mailen, wij gaan naar Lac St Croix du Verdon, dat is daar in de buurt neem ik aan!
Jullie hebben we een fijne vakantie gehad zo te lezen!

Leintje zei

Ach, het was toch ook geen werkvakantie! Juist als je voor het eerst in zo'n land bent valt er zoveel te zien!
Je hebt in elk geval genoten, en daar gaat het om!

Groet, leintje

Sylvia zei

De foto's laten fantastische beelden zien, dat moet echt genieten zijn geweest. Mooi hoor!

Groetjes Sylvia

Janny zei

Blij dat je terug bent.Ja, de Grand Canyon du Verdon hebben wij 6 jaar geleden gezien. En dan al die nauwe weggetjes naar boven .....Ik vond het griezelig. We waren met een bus, die bij iedere bocht moest toeteren omdat de chauffeur niet kon zien of er een tegenligger aan kwam....Prachtige omgeving trouwens !

Marie-José H zei

Zo, dat ziet er helemaal tof uit. Prachtige foto's. Da is wel het voordeel van een camper, je bent vrij om overal naar toe te gaan.
Ha ha, gelukkig dat je niet veel qiultwerkjes gekocht hebt. Kon je tenminste alle tijd aan de swap besteden:-))))

Ati. zei

Heerlijk zo'n rondje Frankrijk. Ik vond de markten altijd zo leuk. Heerlijke kaasjes en wijn en s'avonds lekker buiten zitten. Allemaal goede herinneringen. Fijn dat jullie er zo van genieten!