zondag 7 november 2010

Blokken van okt.

Mijn blokken van oktober zijn af op het applicatieblok na, want daar moeten we het patroon nog van krijgen. Heb voor het eerst dit blok met de hand gemaakt, maar dat is voor mij geen optie , doe het liever met de naaimachine, vind ook dat ik het blok dan netter krijg. Had ook geen zin hem helemaal weer over te doen, maar wie weet wat nog komt. De log-cabins moeten nog .


I have make the first block with the hand, but I like it more wen I make it with the sewingmachine. I think it  loke better.

6 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Dat zijn twee mooie blokken geworden !

Tilly zei

Mooie kleuren gebruik je Tiny, vind vooral de 2e heel erg mooi. groetjes Tilly

Marie-José H zei

Ziet er weer goed uit. Ik heb geen patroontjes gekregen. Ik heb Lein gemaild maar die zit met internet problemen. Ach, ik heb toch even mijn hoofd er niet naar staan. Dus het heeft ook geen haast. Maar uiteindelijk gaat het allemaal goed komen;-)))

Antje zei

Mooie blokken, Tiny.
Ik vind het juist wel leuk om met de hand te naaien, i.p.v. met de naaimachine.
Alleen niet met grote stukken, die doe ik liever op de machine. Maar de blokjes van de CWDQ vind ik heerlijk om met de hand te naaien.
Zo heeft een ieder z'n voorkeur.

Jannie zei

Je hebt ze keurig gemaakt. Zelf zou ik ze ook liever met de naaimachine maken.

Daniëlle zei

Wat zijn de blokken prachtig Tiny!! Leuk toch dat we het allemaal weer op onze manier doen, geef mij maar een naaldje in de hand, kan ik beter "smokkelen" hihi! Mooie avond, liefs, Daniëlle