maandag 3 oktober 2016

vingerhoedjes quilt


Mijn vingerhoedjesquilt is af, gewassen nu even drogen in de wind, en dan mijn dochter er blij mee maken. Kan ze deze winter lekker tv kijken en intussen aan mij denken (lol). Hij bevat 1440 vingerhoedjes, en helemaal met de hand gemaakt.  Het was een project om de restjes te verwerken maar..........zie niet veel verschil.


My thimble quilt is fineshed, and I can make my daughter happy with it. Its contains 1440 thimbles and is completely handmade . It was a project to handle the leftover but.......I do not see much diffenrend.  De zijkanten heb ik met needle turning gedaan en dan doorgequiltd, de rest is in de naad gequilt.

The edge I needle turning and quilted and the other timbles in the seam quilted.Mijn Randje per week vordert heel langzaam, nu heb ik er ook nog een heel klein rode wijn vlekje in, dus durf ik het niet te strijken. Is er iemand die weet hoe je dat er uit krijgt?

My embroidery  progesses slowly , now I also have a small red wine stain, so I dare not iron it. Does anyone know how toget out this.6 opmerkingen:

Tilly zei

Wat en leuke kleuren heb je gebruikt.Je dochter zal er blij mee zijn.
Groetjes Tilly

Marie-José H zei

Oh jeetje, héél veel vingerhoedjes. Wat een geduld. Maar het ziet er wel prachtig uit. Handig voor de restjes dat is zeker

Quilting Moesje zei

Wat een mooie, leuke originele Vingerhoedjes quilt !
(Kleuren, lapjes en de manier van de rijen aan elkaar gestikt)
Zie je blog ook voor 't eerst...

ria zei

Wat mooi je vingerhoedjes quilt, ik heb nog een hele ton met restjes misschien moet ik er ook maar eens mee beginnen :-)
Het is weer genieten om je blog te lezen.
Groetjes Ria

Marijke zei

Waaaaauuuw wat mooi en wat een geduld je vingerhoedjesquilt echt met liefde gemaakt een super deken!!!
Mooi in het blauw de letterlap maakt niet uit of het langzaam gaat het is een heel werk maar een HOBBY!
Lieve groetjes van Marijke

Daniëlle zei

Allemensen Tiny wat een gave quilt!! Al die ukkepukke stukjes, wat een geduld! XXXD