zaterdag 7 maart 2015

Tijd gaat snel

Wat is het al weer een poos geleden dat ik een blogje gemaakt heb, doe van alles hoor. Vandaag hadden ze ons mooi lente weer beloofd, dus ik in de tuin, een begin gemaakt met het omspitten van de groentetuin, maar hier kwam de zon er tegen 3 uur  pas door , en dan stop ik er mee.
Verder hebben we intern een verhuizing gehad, mijn DH en ik hebben gewisseld van hobbykamer, maar dat hield wel in een nieuw kozijn behangen , laminaat leggen.....maar het resultaat mag er wezen en ik ben er heel blij mee.

Mijn randje per week vordert ook gestaag, en het is net niet teveel om er zo lekker bij te doen.


Ook de gehaakte deken van CAL 2015 is leuk om te doen, en zo wissel je ook eens, en ben je niet steeds met het zelfde bezig.


De Nearly Insane wordt ook niet vergeten en ik ben nu bij blok 39.

Ook de blok van de maand van de TQS is gemaakt en de van de bol die wel op de bee maken zijn alle blokken af maar moeten nog aan elkaar gezet worden dus die volgt een volgende keer.Dat heb ik dus allemaal uitgespookt (lol)

Tot een volgend blogje en een fijn Lente weekend

Times flies, I saw that it was already a long time ago I wrote a little blog, but I have don a lot. We had an intenal move, my DH and I certainly of hobby room, but first had a new frame, wallpaper and laminate flooring, but the result is very nice and I am very happy. Cntnue to embroidering the edge a week goes very well and grows crocheting the blanket CAL 2015. The Nearly Insane will be not forgot I,m block 39. The block of the month of the TQS is also made. 

Everyone a very nice weekend. 
10 opmerkingen:

ria zei

Jij bent ook echt een bezige bij :-)
Heerlijk toch om met meerdere projecten bezig te zijn.
En wat heb je een mooie hobbyisme, heerlijk zo'n plekje voor jezelf.
Gr ria

Tilly zei

Wat is je hobbykamer mooi geworden Tiny, dat wordt een plezier om daarin te werken. En wat een bezigheden allemaal, vind je gehaakte grannies erg mooi. groetjes Tilly

Paula zei

Hello Tiny, you do have a nice sewing room, so tidy and nice. I see you are working on Nearly Insane, wow do you hand or machine sew the blocks? They are beautiful. I also like your TQS BOM.

marga zei

Hoe jou kamertje er eerder uit zag weet ik niet maar dit is mooi om te zien.
Echt een heerlijk plekje om bezig te zijn met al die leuke dingen.
Ik weet niet hoe het weer vandaag zondag bij jullie was maar hier in Twente was het GEWELDIG. Echt een luxe zondag om met volle teugen van te genieten.
Groeten
Marga

Marijke zei

Ha Tiny meis wat een heerlijke kamer heb je gekregen.
Leuke projecten werk je aan!
fijne dag,
lieve groetjes van Marijke

Gerda zei

Fijn e kamer zo te zien!! Veel plezier in de uurtjes die je daar in door brengt.

Marie-José H zei

Wat een prachtige kamer is dat geworden. Ik zou hem echt niet meer herkend hebben. Lekker zo'n frisse nieuwe werkruimte.....zou de mijne eens goed onder handen moeten nemen:) Leuke bom ben je mee bezig. Schattig huisjes en schaapjes. De batting werkt geweldig. Hij pluist iets meer maar is heerlijk zacht. Laat zich prima verwerking. Nog bedankt

Johanna Faber zei

Je kamer is schitterend geworden . daar zal je veel uurtjes met plezier door brengen en wat een mooie blokken en haakwerk , en je steken lap is mooi en wat een mooi quilt
Fijn weekeinden vanuit Zweden

Janny de Roo zei

Wat een mooi plekkie heb je gekregen Tiny en licht is het ook. Daar ga je vast graag lekker aan het (quilt)werk....!

Martina Laumans zei

je nieuwe kamer ziet er prachtig uit.
moet heerlijk werken zijn daar.
groeten
martine