zaterdag 20 september 2014

Oude liefde en huiswerk

Ik heb mijn "oude liefde"maar eens weer tevoorschijn gehaald, hij lag al een paar jaar in een hoekje en dat verdiend hij eigenlijk niet.

Ik heb nu 31 blokjes af, dat houd dus in dat ik er nog 69 moet maken......niet bij nadenken anders beland hij weer in een hoekje. (lol)

I have an old love unearthed , because he was already a few years into a corner and he's not earned  such a beautiful quilt. Now have 31 blocks away , so............69 to go.
Not to think about it or he goes back in the corner. Mijn huiswerk voor deze maand is ook af, en het begint er al op een bol te lijken.

My homework for this month is off and it has been true sphere. Het werk in de tuin wordt minder de meeste groentes zijn geweckt of zitten in de diepvries, er zijn nog wat paprika's en die gebruiken we zo op.

Iedereen een fijn weekend.

Work in the garden is now less, we have some peppers we thus use. 

Everyone a nice weekend. 

6 opmerkingen:

marga zei

Oude liefdes ja je begint er vol hartstocht en en dan kan de verkering zo maar uit zijn.haha. Ik wist niet dat dat met lapjes ook kon gebeuren. Ach ik denk dat iedereen wel iets in z'n kast heeft liggen wat je steeds tegenkomt maar niet aanpakt. Knap hoor dat het jou wel lukt.
De quilt met de bollingen vind ik steeds weer waar ik hem ook zie geweldig.
Groeten
Marga

Tilly zei

Wie wat bewaart, het is zonde om deze in de kast te laten liggen. Succes met de blokken. En je bol begint er al als een bol uit te zien, erg mooi.En de paprika's mogen er ook wezen.
Fijne zondag, groetjes Tilly

Conny's-blog zei

Je bent weer goed bezig met je quiltwerk hoor, die bolle buik quilt ben ik ook nog steeds mee bezig. Ligt hier ook al in de kast helaas, want leuk blijft die toch???????..................liefs.Conny

Marie-José H zei

Zo je bent weer enorm productief zeg. En allemaal even mooi. Die bol staat nog hoog op m'n lijstje. Maar zoals iedere quilter heb ik ook nog zo'n kastje met ufo's. Dus hij blijft nog maar op mijn lijstje staan....eerst iets af.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Marijke zei

Ja ook ik ken die hoek... maar zo mooi... en ver ben je al met je bol!
groetjes van Marijke