donderdag 19 juni 2014

Niets te quilten

Wat doe ik op het moment allemaal? in ieder geval niets wat quilten betreft.
Natuurlijk wel veel voetbal kijken, en wat doen we het goed, tot nu toe.
De buitenboel komt, na de tia's van DH, grotendeels op mij neer, dus vond ik het hoog nodig tijd om de straat eens ondkuidvrij te maken.
Op zich helemaal geen vervelend werkje, maar we hebben zoveel straat om schoon te maken.
Ben nu al bij de muur van de schuur en het wordt heel netjes.

What I do ??? Nothing about quilten, of course wathcing footbal. and I felt much needed time to remove the weeds. 


7 opmerkingen:

Kathinca zei

Ik vind dat "straatje-krabben" zulk ondankbaar werk. Tegen de tijd dat je klaar bent staat het onkruid waar je bent begonnen je alweer de gek aan te steken. Zeker als je zoveel tegel hebt als bij jou te zien is op de foto.

Tilly zei

Je hebt heel wat te "krabben" maar het scheelt toch wel als je het regelmatig bijhoudt sterkte met het restant. groetjes

Klaske zei

Wij strooien met strooizout, dan gaat het onkruid dood en kun je het weg vegen. Elk jaar weer strooien, en de grond word zout en wil er niet goed meer onkruid groeien..

Marie-José H zei

Jeetje zeg, je hebt me nogal een lap om schoon te maken. Je zult je rug niet meer voelen. Ik zou niet meer overeind komen geloof ik.

Renee zei

Hoi Tini,
Succes met je klussen en patchwork komt wel als je je rust gevonden hebt. Gaat het weer goed met je man?
Groetjes,
Renee

Marijke zei

Wat een weg om te doen!!! Maar je hebt wel eer van je werk of je zou misschien een onkruidbestrijder kunnen gebruiken waardoor je het makkelijker kan wegborstelen...
groetjes van Marijke

Janny de Roo zei

ken je het gezegde ""een paardentand en een vrouwenhand staan nooit stil".....een mens moet toch IETS te doen hebben.....azijn schijnt ook te helpen. Mooi wordt het wel weer...!