vrijdag 5 oktober 2012

Doktersbezoek

Vandaag moest ik weer naar het ziekenhuis, ze hebben foto's gemaakt en de chirug was tevreden met wat er op de foto's te zien was. Er worden over 3 maanden weer foto's gemaakt en dan valt ook de beslissing of het een protese  gaat worden. Dat ligt er aan hoe mijn functie's van mijn arm zijn. Zelf ben ik wel tevreden in hoe verre het nu gaat, de fysio doet me goed en ik kan weer zonder pijn handwerken, al moet het wel gedoseerd. Ik was met een grote quilt voor Sanne aan het doorpitten, maar die moet nog even wachten, die is te zwaar, maar ben weer begonnen om een paar huisjes te maken en de merklap komt langzaam aan op gang.
Zo nu zijn jullie weer op de hoogte, iedereen een fijn weekend en tot het volgende blogje.

Today I'm back from the hospital and the surgeon was satisfied. I should come back in 3 months and then the decision whether a prosthesis wil be placed.

I myself am so far satisfied with how things are going and I can again do what needleworks without pain.

So now you are again informed . A great weekend and until the next blog. 

9 opmerkingen:

Tilly zei

Wat fijn dat het weer iets beter gaat. sterkte toegewenst. groetjes

Johanna Zweden zei

Wat fijn om te lezen dat het beter gaat met je, en sterkte voor de komende tijd
Mooi je borduurwerk
Fijn weekeinden groetjes Joke

Antje zei

Gelukkig is er wat vooruitgang met je arm. En kun je weer een beetje handwerken. Je borduurwerk ziet er mooi uit. Ik vind merklappen ook altijd leuk om te maken. Heb zelfs nog een patroon liggen, maar er is zo veel moois om te maken.
Beterschap verder met je arm, groetjes,
Antje

Jannie (Zuid-Duitsland) zei

Fijn, dat de chirurg tevreden was. Je zult wel geduld moeten hebben...? Het blijft natuurlijk heel vervelend, maar als het dan tenslotte allemaal maar goed komt.
Sterkte

Daniëlle zei

Valt niet mee .. geduld hebben ... he?! Een mens wil zo graag en een quilter zeker! Begrijpelijk hoor, maar heus, er komen betere tijden! Een steekje aan je lieve borduurtje moet een heerlijk gevoel geven! Sterkte en een dikke knuffel, liefs, Daniëlle

Daniëlle zei

Valt niet mee .. geduld hebben ... he?! Een mens wil zo graag en een quilter zeker! Begrijpelijk hoor, maar heus, er komen betere tijden! Een steekje aan je lieve borduurtje moet een heerlijk gevoel geven! Sterkte en een dikke knuffel, liefs, Daniëlle

marijke's crea zei

Fijn dat je weer een paar steekje kan prikken zonder pijn, prachtig borduurwerk!
Sterkte groetjes Marijke

Marie-José zei

Toch fijn dat je vooruit gaat. En gelukkig toch ook weer wat kunt doen met naald en draad. Je borduurwerk ziet er in elk geval al vast prima uit. Maar hoezo protese???

Annabelle zei

Get well soon Tiny. x