donderdag 15 september 2011

Celtic Bom

Ben al een paar weken druk met het doorpitten van de hartjes quilt voor mijn jongste kleindochter, deze week eindelijk klaar . Ik wilde er met de machine nog een randje met een festonsteek op maken, en.... borduurgaren op. Dan maar vast de bies snijden om hem af te werken en je raad het nooit............geen stof genoeg. Dat was dus even balen, want in de winkel was en het garen en de stof op. Gelukkig worden beiden weer besteld, maar ja ik kon niet verder.

Gelukkig hebben we dan de Celtic Bom om toch bezig te zijn (lol)

Dit is het blok van maart.

Verder ben ik begonnen met de Celebrate Christmas quilt van Quilting Gallery .Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je een patroon op de site downloaden , en elk blok is van een andere quilster.Ik heb er een klaar en ben druk bezig met het volgende blok.In mijn volgende blogje zal ik jullie laten zien wat ik er van maak.

Have been busy a few weeks with the heartquilt for mij granddaughter. Now I was finally ready and wanted a blanket stitch with the sew machine on to. What happens no more yarn. Then trim the cut and believe it or not but no more fabrics.
I go tho the shop but no more yarn or fabrics. Happeley it is order back.

I also started with the Celebrate Critsmas quilt from Quilting Gallery .In my next blogje I will show you what I make of it.

4 opmerkingen:

Gerda zei

wat leuk, ik had dit nog niet gezien. Ik ga deit volgen!!

Flupke's quilthoekje zei

Dat is pech, winkel vol stof en garen en juist wat jij nodig hebt op... Die Celtic bom is prachtig!!

Marie-José H zei

Balen als je niet verder kunt. Maar het goede is dat je dan wel iets anders mag doen:-)

Tilly zei

Dat is pech hebben, maar de Celtic bom ik ook leuk om aan te werken en ziet er mooi uit. groetjes