dinsdag 25 januari 2011

Fabricpaper

Ben vanmorgen op visite geweest bij Janny , zij maakt hele mooie kaarten met fabricpaper, en ik was nieuwsgierig hoe je dat nu precies deed. Samen met haar vriendin Alma kregen wij tekst en uitleg hoe we dat ook voor elkaar moeten krijgen. Gezellig drie dames die Gronings snateren , helaas heb ik geen foto's gemaakt, totaal niet aan gedacht, zo spannend was het.Janny heeft een heel stuk voorgedaan en op haar blog staat wat ze vanmorgen gemaakt heeft. Wij hebben er niet veel aangedaan alleen maar gekeken en wat stukjes stof geknipt en de servetten van elkaar gehaald. Ik ga het zeker ook proberen, maar ik ben nu stoelhoezen aan het maken ( ja totaal iets anders) maar die moeten eerst af.

This morning I visit Janny She makes beautiful cards with Fabricpaper and I wanted to know how to do that.
Together with a friend of hers. It was a wonderful morning with three laies who spoke Groningen dialect. I 'll certainly try it.

4 opmerkingen:

Sylvia zei

Klinkt als een gezellige ochtend. Ga morgen even kijken hoe die kaarten geworden. Ik ben toch wel een beetje nieuwsgierig.
En met de SMQ loop ik dik achter. Alleen met de log-cabins ben ik aardig bij. Maar ik vind het niet erg om wat achter te lopen. Dan maak ik ze als ik wat meer ervaring heb haha.
Neeh eerst mijn blokkenboek af maken en dan probeer ik weer de slag te slaan.

groetjes Sylvia

Marie-José H zei

Ik heb even op de blog van Janny gekeken en ben wel onder de indruk. Dat fabric paper is toch geweldig. En de kaarten ook. Ik ga eens op zoek want het lijkt me ook nog leuk voor DD. Die maakt hele scrap-albums.
De SMQ heb ik aardig ingehaald. Alleen de log cabins nog.

Janny zei

Ik hou je blog nauwlettend in de gaten hoor Tiny....!! (hihi)
groetjes, Janny (maak maar lekker reclame voor mijn blog...)

Anoniem zei

lijkt mij ook leuk om te doen! wat voor soort lijm is daar voor nodig? groet van herfstbloem