vrijdag 2 april 2010

Hallo allemaal.

Hier ben ik dan weer met een berichtje. Mijn p.c. zei vorige week , doe het maar eens een poosje alleen, en wou helemaal niets meer. Aangezien ik nog wel een oude lap-top heb, kon ik af en toe nog wel even reageren. Maar  gelukkig is hij  vanmorgen weer terug gekomen, van de p.c. doktor. Ben nu de hele dag al bezig met alles opnieuw te installeren, want alles is er af. Geen favorieten, geen foto's, geen patroontjes , geen blogadressen, dus dat is wel balen. Gelukkig had ik van de meeste foto's wel een back-up gemaakt, maar van mijn verzameling patroontjes niet dus ik weet wat ik met de Paasdagen moet doen, surfen op het internet en via de blog's die ik volg weer nieuwe adressen verzamelen.


Hello I'm back. My p.c. say last week, do it yourself an  he dit nothing mor. Nou he is back from the p.c. "dokter"and I have to reinstall everything. I lost bookmarks, blogadresses, free patterns and photos. Fornunately i have a backup of most photos.Now I know what I should do with the Easter, surfing and searching for new patterns and adresses.

4 opmerkingen:

Klaske zei

Als je bepaalde patronen mist, mail me dan maar even misschien dat ik ze toevallig heb op geslagen. Vervelend hé als je pc er mee op houdt. Ik maak met regelmaat een backup van alles, want er staat wat op dat laptopje hoor. Brrrr moet er niet aan denken om dat allemaal kwijt te raken.Succes met het surfen, dan hoef je je in ieder geval niet te vervelen.En als je niet alles kunt vinden dan mail je me maar.Fijne paasdagen.

Klazien zei

Tiny, schaf een externe harde schijf aan, verkrijgbaar bij o.a. de Gamma en de Aldi, erg goed en makkelijk. Ik sla alles op de externe schijf op, eventueel kan ik die ook aansluiten op andere PC's. Als je meer wilt weten mail me maar!

Marie-José H zei

Oh, balen zeg. Als je iets mist geef een seintje. Als ik het heb kan ik je helpen. Ik heb niet van die mega bestanden als sommige quilters maar je weet maar nooit.

Bietje zei

Jouw verhaal herinnert me er aan dat ik vandaag maar weer eens een backup ga maken. Je weet maar nooit.
Succes met terugvinden. Die zoektocht levert je beslist ook weer nieuwe sites en vrienden op, die je nog niet ontdekt had.