zondag 6 april 2014

Het wordt tijd voor een blogje.

Het wordt inderdaad tijd voor een blogje, wat gaat de tijd snel, en is het al weer een poos geleden dat ik iets verteld heb wat ik doe.
Zaterdag zijn we met onze bee naar Rijswijk geweest, we hebben een hele gezellige dag gehad, en ik heb nog iets gekocht ook, deze lapjes die ik wil gebruiken voor de sashing in de Love Entwined.


Er ligt een draaddoorhaler op, die ik eindelijk heb aangeschaft, ik deed het nog steeds met een willemientje, nu maar kijken of dit ook voor mij werkt. Verder plastic templates van hexagons, kijk hier maar eens op
FOLTVILAG , dat moet ook heel handig zijn, en ze heeft diverse maten , en templates van dresden plates enz. enz.
Eindelijk is de eerste rand van de Love Entwined klaar, vond het heel veel werk, nu op naar de volgende 3.


De vingerhoedjes groeien ook gestaag , heb nu 42 rijen aan elkaar , deze foto is van eerder want ik vind het steeds moeilijker worden om van zo'n grote top een foto te maken, als de zon er volgende week weer bij komt, zal ik hem op het gras leggen en jullie het laten zien.

Ook zijn er zorgen voor mijn hondje Daisy, ze heeft hoogstwaarschijnlijk een darmtumor, ze was heel ziek, maar nu met medicijnen, ze is aan de prednison, gaat het weer redelijk, hoe lang we het volhouden is gewoon afwachten.

Tot het volgende blogje , groetjes Tiny

So it is time for a blog post. Saterdau we went with our bee to a Quilt exhibition in Rijswijk, very nice, and I have this fabrics, a treader and plastic templates from hexagon bought. You can loke on 
FOLTVILAG what se have. Finally the first edge from the Love Entwined, is ready, it was a lot of work stil 3 to go. (lol) The thimbles grow I have 42 rows together.  
Ther are concerns about my dog Daisy, se has probably a darm tumor she was very sick, but now with drugs it is reasonable, how long????? we persevere no idea. 

Til nex time. Hugs Tiny