maandag 28 maart 2011

Ufo van zijde 3 keer is scheepsrecht

Gisteravond probeerde ik ook al om dit berichtje te plaatsen ,maar ik kreeg de foto er niet op, dus alles maar verwijderd. Nu zie ik op Dashbord leeslijst dat het berichtje er wel drie keer op staat vandaar 3 keer is scheepsrecht. Dit is mijn quilt gemaakt van ruwe zijde Ik heb hem uit de kast gehaald omdat we op Costa een toppic hadden over quilten met zijde. De middelste ster is al gequilt dus ik zal maar eens ijverig verder gaan.

woensdag 23 maart 2011

Weer een blokje klaar

Posted by Picasa
Het blokje linksboven en rechtsonder zijn het zelfde, en dat is het blokje wat ik nu gemaakt heb. Kon geen drie blokken op een rij krijgen , nou geen probleem van maken gewoon met z'n vieren op de foto. (lol). Verder heb ik niet veel gedaan, natuurlijk buiten wel , maar dat is hier niet te zien. Het weer nood ook wel uit om heerlijk de tuin weer een beetje op orde te maken.

Rigt and left under is the same block and that block is what I've don. With this beautiful weather I have the garden trimmed back a bit and then there is no time for quilting. 

vrijdag 11 maart 2011

Tweede ronde


De tweede rand om de quilt gemaakt , hij is voor mijn kleindochter en nu vraag ik me af of er niet meer applicatie's bij moeten. Er komt nog een rand van de bruine kleur om van 12 cm. dan is hij  1.50 x 2.20.
Ze wilde wel een hele eenvoudige , ze moet maar even keuren via mijn blog :):) want ze woont helaas niet naast de deur.

I have make the secondborder  on the quilt for my granddaugther. I think must I make mor applicaty's on the border? I ask first my granddaugther. Se want a very simple quilt.

zaterdag 5 maart 2011

Mijn Hartje

Vandaag mogen we onze hartjes laten zien. De mijne heb ik gestuurd naar Jasmijn  en natuurlijk vergeten om daar een foto van te maken, maar misschien zet Jasmijn hem op haar blog en kun je hem toch zien.
Ik kreeg zelf een heel mooi hart van Merel en die hangt nu te pronken in mijn hobbyhok.

This is the block I recive from Merel. I'm verry happy with it.