zaterdag 18 juli 2009

Ook even voorstellen


Wij staan dan wel op de profielfoto maar we zijn nog niet voorgesteld. Ik ben Cody en ben nu 7 jaar bij Tiny en haar DH , samen met mijn zusje hebben we het best naar ons zin , helemaal nu ze niet meer hoeft te werken. Maar dat quilten daar moet ze toch wel vaak voor op pad en dan kunnen we helaas niet mee.

En ik ben Daisy het zusje van Cody mijn hobby is muizen vangen en slapen in de mand onder de tafel van de naaimachine , kan mijn baasje lekker quilten en ik slapen. Ook gaan we vaak met z'n allen wandelen .
Ben de afgelopen week heel ondeugend geweest heb de quilt van mijn baasje kapot gebeten er zitten nu 3 gaatjes in. Ben voor straf in mijn nekvel gepakt en kreeg een forse uitbrander.
Nou af en toe zullen we wel eens voorbij komen en iets over ons hondeleven vertellen.

dinsdag 14 juli 2009

Zo ik ben toch maar met een nieuw project begonnen.

Onze dochter wil graag een sprei met felle kleuren , en toen kwam ik dit paperpiecingblok tegen uit een boek van Joen Wolfron .

In het boek is het verwerkt als een klein quiltje maar ik maak er 16 blokken van en doe er dan sashing tussen en een brede rand erom.






Als ik dan nog niet de afmeting heb, maak ik er een crazy rand om van alle stukjes die ik overhoud. De sashing maak ik creme en de rand erom heen ook.

Het begin is er in ieder geval.

zaterdag 11 juli 2009

Zaterdag



Vandaag heerlijk in de tuin gewerkt, het onkruid groeit steeds maar door, en eindelijk mijn aparte hortensia op de foto gezet.

Het is 1 plant en de ene helft is blauw en de andere roze.