zondag 22 september 2013

Fineshed.

De Japanse hangt aan de muur , ik heb hem  met de hand gequilt en de bies heb ik er deze keer op de manier van MissourieQuiltCo gedaan. 


Normaal doe ik boven en onder een bies en dan de zijkanten , maar dit gaat ook prima.
een close up.

Verder heb ik voor een vriendin, die een gehaakte sprei van haar moeder had, een sprei gemaakt. Hier ligt hij over de hoek van mijn kniptafel
Nu verder met de LE, het is al geprint nu plakken , tekenen , en priegelen (lol)

The Japanese is ready and on the wall. I quilted by hand, and the binding I do like MissourieQuiltco.
I have a friend who had a crochet bedspread of her mother but to small for her bed. Now I made a greather  bedspread of it. 
Now continuew with the LE he's been printed, now paste, draw and mess around (lol) 

woensdag 11 september 2013

Quiltbee.

 Op de open dagen van de Stofmeid kwam ik aan de praat met Fenny, en toen bleek dat ze al een paar jaar een bee hadden. Ik heel enthousiast , want ik had het zelf ook al eens geprobeerd op te zetten, maar dat lukte niet, geen dames genoeg. Iedere 2e woensdag van de maand komen ze bij elkaar. Ik was van harte welkom. We moesten deze keer meenemen een paar gevlekte lapjes, vuilniszak , oude handdoek, en dikke oude trui, want we gingen in de garage verven. Nu ben ik een hele traditionele quilsters , dus ik was wel nieuwsgierig wat het zou worden.


Nou we gingen verven met screens, ze had er diverse en een paar gingen er bij mij ook wel verkeerd, maar het resultaat vind ik zelf wel leuk.
Dit is de molen bij Gasselternijveen,
En dit is het kerkje van Gasselte. Beide zijn bij de Ganzerik gemaakt , daar kun je een afbeelding als screen laten maken.

Ook heb ik nog een paar hunnebedden gemaakt, en van deze bij elkaar wil ik een tas gaan maken.

I met Fenny on a open day of a shop and it turned out that she has a bee for years /
I was welcome. We went this Wednesday fabric paints, now I am a very traditioal quilsters, so I was curious to know what we were doing.
It turned out That we got to work with screens. I have a mill and church made also the dolmen where the province Drenthe is know. All of this I want to try to make a bag. 

zondag 8 september 2013

Wat hebben we gedaan.


Zo deel 3 van de Love Entwined is gedaan, ik heb de hartjes met een festonsteekje gedaan, want dat waren zulke kleine zoompjes die kreeg ik niet naar mijn zin.
Ook heb ik de lichte met rood gedaan , even een klein accent bij al het blauw.
Het lijkt een beetje scheef maar dat komt van de foto.

De Japanse puzzel heb ik gedubbeld en ben ik nu aan het doorquilten, op het resultaat moeten jullie nog even wachten. Ook zijn er weer een paar rijen aan de vingerhoedjes gemaakt , daar volgt ook nog een foto van.